maanantai 3. lokakuuta 2016

30 days to a crazy Tuesday!



Kuten jo otsikosta voi päätellä, niin 30 päivän päästä tapahtuu meille jotain suurta ja kauan odotettua. Lähdemme kiertämään maailmaa ja tarkoituksenamme on reissata paikoissa, joissa olemme aina halunneet käydä, joissa odotamme kokevamme asioita, joita emme normiarkea pyörittäessämme pysty kokemaan. Lisäksi lähdemme kasvamaan, hakemaan perspektiiviä sekä oppimaan uusia asioita elämysten ja uusien tuttavuuksien myötä. 

Haaveenamme on kerätä positiivisia vaikutteita muista kulttuureista, ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta sekä eri kohteista. Ajattelemme tämän matkan olevan meille sijoitus itseemme, josta on hyötyä koko loppu elämämme ajan. Menimme naimisiin 2014 heinäkuussa, emmekä ole vielä häämatkaa tehneet, joten olkoon tämä reissu häämatkamme, johon yhdistyy lukuisten kohteiden ja kokemusten lisäksi working holiday Australiassa. 


Reissuun mukaan otamme vain välttämättömimmät tavarat sekä vaatteet, joiden on mahduttava rinkkoihin. Täyden rinkan lisäksi tietysti kätevämmät ja pienemmät päiväreput ovat must have - juttu. Suuren osan omaisuudestamme myymme pois ja Tampereella olevan omistusasuntomme vuokraamme reissumme ajaksi. 


To do - lista ennen reissua hoidettavista asioista on yhtä pitkä kuin lista syistä miksi lähdemme tätä reissua toteuttamaan ja avaamme näitä asioita tarkemmin reissun lähestyessä ja sen edetessä. Yksi tärkeimmistä ja varmasti mieleenpainuvimmista asioista to do - listalla on läksiäisemme, jotka järjestämme reissuteemaan sopivassa paikassa ystäviemme sekä läheistemme kesken. 


Matkamme starttaa 1.11.2016. ja lennämme Las Vegasiin, jossa kumpikaan meistä ei ole koskaan käynyt. Maailmassa on paljon kohteita, joihin olemme suunnitelleet joskus menevämme, mutta kohdeharkintakertojen perusteella Vegas nousee ykköseksi.


Seuraavassa blogissa kerromme enemmän itsestämme ja millaisia matkaajia olemme. :) 




Tämä kuva on napattu NHL-matsissa New Yorkissa tammikuussa 2016. Go Red Wings! 

Stay tuned... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti