keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Vesi on kirkkaampaa aidan toisella puolella

Herättiin maanantaina aamulla hyvissä ajoin ja lähdettiin lähimmälle naapuricasinolle Circus Circukseen aamupalabuffettiin, joka osoittautui huonoimmaksi noutopöydäksi, jossa olemme jenkkireissuillamme koskaan syöneet. Ruuan laatu oli alhainen ja valikoima selkeästi suppeampi kuin muissa testaamissamme buffeteissa.
Saimme kuitenkin energiaa tulevaan päivään ja menimme aamiaisen jälkeen naapurihotellin uima-altaalle, jonne meillä oli kulkulupa, sillä oman hotellimme allasalue on suljettu talvikaudeksi marraskuun alusta lähtien, eikä palveluntarjoaja, jonka kautta olimme varanneet hotellin ollut ilmoittanut, ettei meidän oman hotellin allasalue olisi käytössä tähän aikaan vuodesta. Tästäkin asiasta täytyi erikseen käydä puhumassa hotellimme check in - tiskillä, jossa saimme tylyä palvelua sen lisäksi, että virkailija väitti, ettei missään Vegasin hotelleissa olisi allasalueet auki talviaikaan. Emme kuitenkaan luottaneet kyseisen virkailijan näkemykseen ja pyysimme häntä selvittämään asiaa tarkemmin managerin kanssa, joka myönsi meille passit naapurihotellin altaalle. Westgaten managerille voi antaa täydet pisteet hyvin hoidetusta tilanteesta.

Emmi in the jacuzzi at Hilton Grand, Las Vegas, NV



No diving into the jacuzzi!



Follow these rules when entering the building.


Auringonoton ja altailun jälkeen menimme Westgaten salille, jossa käytimme hyväksi fitness centerin spinningpyöriä ja Henkka veti meille RPM:n, jonka jälkeen meidän oli tarkoitus lähteä pokereille, mutta molempia painoi karmea väsymys ja nukuimme kunnon yöunet ja keräsimme voimia presidentinvaalipäivää varten.
Tiistai ei juurikaan eronnut päivän tapahtumiltaan edellisestä, sillä erotuksella, että pääsimme altailun ja salitreenin jälkeen pelaamaan pokeria upeaan Ariaan, jossa oli toistaiseksi hienoin pokerihuone, jossa olemme koskaan pelanneet. Pöytä, johon pääsimme oli hyvä jälleen kerran ja Emmi jäi jonkin verran voitolle, vaikka hävisi ison potin AA vs K2. Henkka taas jäi omilleen hävittyään ison potin avoin suoranveto + värinveto vs isompi värinveto.


The coolest poker room we have ever seen. Aria, Las Vegas, NV



Emmi collecting chips.



We didn't play craps but the table looked cool.

Presidentinvaalit menivät Vegasissa yllättävän hillityissä merkeissä. Kävelimme Ariaan Stripiä pitkin, eikä meno vaikuttanut yhtään sen villimmältä kuin yleensä. Suurissa mainosscreeneissä pyöri livelähetys ääntenlaskennasta, jota myös pokerihuoneessa pystyi halutessaan seuraamaan. Jotenkin meille jäi sellainen kuva, että paikallisia ei oikein edes tuntunut kiinnostavan koko lopputulos. Trumpin voitto ei tuntunut herättävän oikein minkäänlaisia tunteita muutamaa läppää lukuun ottamatta, ainakaan Arian loisteliaassa pokerihuoneessa. 
See you next time!

Henkka & Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti