sunnuntai 27. elokuuta 2017

300 Days Behind And New Exciting Things Ahead

Mihin on 300 päivää hurahtanut?! Vaikea käsittää, että noin kauan on kulunut siitä, kun jätettiin Suomi määrittämättömäksi ajaksi taaksemme ja suunnattiin ensimmäiselle etapillemme Las Vegasiin, joka on edelleen matkamme huipentuma mm. mahtibuffettien ja onnistuneidenpokerisessioiden ansiosta. Vegas oli niin upea kokemus, että aloimme molemmat haaveilla muutosta sinne tulevaisuudessa. Hopefully one day. 💜




Our trip started from the amazing Las Vegas. Definitely not the last visit to LV.


300 päivää reppureissausta on opettanut meille paljon asioita itsestämme ja maailmasta yleensä. Olemme paljon varmempia siitä, millaiset arvot meillä molemmilla on ja mitä elämältä haluamme ja ennen kaikkea mitä emme ainakaan halua. Olemme onnellisia vapaaehtoisesti lapsettomia, jotka rakastavat vapautta, uuden asioiden oppimista, liikuntaa, matkustamista, kaverien kanssa yhdessäoloa ja pokerin pelaamista. Nämä tosin tiesimme jo ennen tälle reissulle lähtöä, mutta arvomaailmamme on kehittynyt ja vahvistunut uusien ja monipuolisten kokemusten myötä. Paras tapa oppia itsestään ja saada perspektiiviä, on tehdä asiat välillä toisin, kuin on tottunut.




Best buffet in the world was in Wynn. Super pricy though. Luckily we got it with our comps.


Meidän farmityöjaksoa on takana 4 viikkoa ja koska vapaa-aikaa on täällä outbackissä yli tarpeen, on meillä ollut aikaa pohtia reissun ja elämän jatkoa ja sitä mitä, jatkossa haluamme tehdä. 

Ensimmäisenä iltana täällä Carnarvonissa Henkka bongasi netistä Finnairin mainoksen lentäjäkouluhausta ja hetken asiaa mietittyämme vielä samana iltana päätimme, että Henkka alkaa lukemaan pääsykokeisiin, jotka ovat juuri sopivasti pakollisen farmityöjaksomme jälkeen Suomessa. Meillä oli molemmilla alustavasti sovittuna Dive Master - harjoittelu Itä-Australiassa kaverimme suosittelemaan Dive Centeriin, jonne meidän oli tarkoitus siirtyä farmijakson päätyttyä, mutta lentäjäkoulutuksen pääsykokeista johtuen Emmi jää suorittamaan Dive Master - tutkintoa, joka on ollut Emmin unelma jo teiniajoista lähtien. Pääsykokeiden ajankohta ajoittuu sopivasti tämän tylsähkön kolmen kuukauden jälkeen, sillä täällä, jos jossain on aikaa lukea vähän kankeampaakin kirjallisuutta. Vaikutamme siis jonkin aikaa eri mantereilla ja suhteeseemme tulee näin ollen etäsuhdevaihde määrittelemättömäksi ajaksi. Vinkkejä etäsuhdeguruilta otetaan mielellään vastaan! 😂




Nice cloudy sunset near our place in Carnarvon.




Always remember to check your shoes in Australia!


Avaamme lisää arvomaailmamme asioita tulevassa blogissa ja kerromme tarkemmin miksi Länsi-Australia on ollut mielestämme pettymys.
Arvostaisimme suuresti, jos lukijamme kertoisivat, mitä ovat oppineet itsestään, maailmasta ja omista arvoistaan joko lyhyemmillä tai pidemmillä reissuilla?

Kommenttia voi laittaa suoraan blogin yhteyteen tai sitten lähettää yksityisviestiä vaikka Facebookissa.

Thanks for reading and all the comments we have got from all of you.

                              Emmi & Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti