maanantai 28. marraskuuta 2016

Phoenix - Hiking to the top of Camelback Mountain

Tässä postauksessa kerromme vaelluksestamme Camelback Mountainin huipulle, sekä Henkan suurimmasta cash game potista tähän mennessä.
Lähdimme mielenkiinnosta ja suositusten perusteella Camelback Mountainille, joka sijaitsee aivan Phoenixin kaupungin tuntumassa. Vaellusreittejä oli 2, joista valitsimme rankemman (Echo Trail) sen takia, että saisimme samalla hyvän treenin.
Meillä kävi hyvät, koska saimme auton parkkiin suhteellisen pienelle parkkipaikalle, joka sijaitsee Echo Trailin lähtöpisteellä. Netissä varoiteltiin, että ainakaan high seasonilla ei kannata vaivautua autolla paikalle aamu kuuden jälkeen, sillä parkkipaikka on täynnä.
NOTE: Countlessmilesandsmiles suosittelee off seasonilla matkustamista, sillä mm. lentolippujen, hotellien ja palveluiden hinnat ovat maltillisemmat kuin high seasonilla matkustettaessa. Lisäksi turisteja on liikkeellä paljon vähemmän, joten turhaan jonottamiseen ei kulu lähellekään niin paljon aikaa.


A map and a warning sign at the start of the Echo Trail.

Echo Trail on 1.23 mailia pitkä ja Camelback Mountainin huippu on 825 metriä korkea merenpinnasta katsottuna. Nousu juurelta huipulle on yhteensä 385 metriä. Lähtöpisteellä oli todella selkeät ohjeet varustautumiseen ja toimintaohjeet reitille. Reittiä ei suositella suoritettavaksi, jos sairastaa astmaa, kärsii selkä- tai sydänvaivoista tai diabeteksesta. Lisäksi suorittajilta vaaditaan todella hyvää fyysistä kuntoa. Emme ole montaa kertaa aiemmin vaeltaneet, mutta kartta ja turvallisuusohjeet olivat niin selkeät, että hyvillä mielin lähdimme haastavalle reitille.


Instructions and safety notes for hikers.

Meille tuli erittäin positiivisena yllätyksenä, että reitti ei ollut valmiiksi tehty vaan siellä oli paljon erilaisia vaihtoehtoja, mistä kohtaa halusi kiivetä vuorta ylöspäin. Vaaralliset alueet oli eristetty köysillä ja pitkin matkaa löytyi kylttejä, joista näkyi paljonko nousua oli takana.


Bzzzzz warning!



Emmi at Camelback Mountain, Phoenix, AZ


Kokemus oli erittäin positiivinen ja kunnon koko kropan treeni, josta jäi molemmille tosi hyvä fiilis. Vaikka kiipeäminen oli todella rankkaa ja siitä syystä tietenkin kivaa, niin GRIT on edelleen paras ja suosikkitreenimme.
Suosittelemme Echo Trailia kaikille hyväkuntoisille lukijoillemme.


We made it to the top! Camelback Mountain, Phoenix, AZ



Air Jordans might not be the best hiking shoes.


Olimme varanneet Hotwirestä kaikista halvimman kahden tähden murjun, sillä kriteereinämme oli saada yöpaikka, jolta vaadimme ainoastaan suihkua, sänkyä sekä wifiä. Sänky oli hyvä ja suihkusta tuli lämmintä vettä, mutta wifi ei toiminut koko vierailumme aikana, joten vaihdamme kahden tähden majoituksesta vielä leveliä alemmas yhden tähden hotelliin samoilla kriteereillä. 
Lähdimme illalla Talking Stick - casinolle, jossa pelasimme lyhyen, mutta sitäkin paremman $3/$300 spread limit - session, jossa Henkka voitti isoimman pottinsa tähän mennessä.
Todella löysä pelaaja korotti hijack-positiosta $20 ja Henkka 3bettasi napilta $55 kädessään AA. Muut kippasivat ja tämä löysä pelaaja maksoi. Floppi oli 873 ruutuvärinvedolla. Vastustaja sanoi heti flopin tultua all in, joka oli panostuscapin takia $300, hän siis löi $113 pottiin todella ison lyönnin. Henkka mietti hetken ja meni all in $480 yhteensä ja toinen pelaaja maksoi. Turn Q ja river 8 joten mikään veto ei tullut täyteen. Henkka näytti kätensä ja toinen pelaaja heitti korttinsa heti pakkaan. Henkka voitti tähän mennessä suurimman live cash game pottinsa $1073.


Henkka with a nice stack of chips.

Muutenkin kyseinen ilta jäi kivasti mieleen, koska tutustuimme pöydässämme jakaneeseen tosi mukavaan dealeriin. Hän myös kutsui meidät luokseen pelaamaan pokeria ja viettämään iltaa.
See you next time!
Memi & Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti