maanantai 21. marraskuuta 2016

Stop doubting yourself, work hard and make it happen

Tässä blogissa kerromme Emmin tähänastisesta parhaasta pokerisessiosta.

Olemme viime viikkojen aikana käyneet pelaamassa pokeria monessakin eri pokerihuoneessa Stripillä ja kantapaikaksemme on valikoitunut Wynn mm. sijainnin, hienojen puitteiden takia sekä siksi, että siellä voi pelata NL300, kun taas monella muulla casinolla on tarjolla NL200 $1/$2 blindeilla. Muut pelaajat NL300 - pöydissä ovat yleisesti ottaen mukavampaa seuraa, eivätkä suutu jos häviäivät kun taas NL200 on havaittavissa, että porukka pelaa viimeisistä rahoistaan eikä tunnelma niissä pöydissä ole yhtä viihtyisä kuin NL300:ssa. Korostamme silti, että mikä vain texaspöytä tähän mennessä on paljon viihtyisämpi ympäristö pelata kuin mikään, missä olemme Suomessa pelanneet. 

Fashion Show - mall and Encore, Las Vegas, NV



Olimme toissa päivänä jälleen kerran Wynnissä pelaamassa ja Emmi ei saanut juuri mitään pelattavia käsiä kahteen ensimmäiseen tuntiin, kunnes hän sai utg-positioon JJ ja korotti $12 ja sai maksun pöydän lahjoittajalta vierestä ja parilta muultakin pelaajalta. Floppi oli 962, joista kaksi oli herttaa. Emmi löi $40, tämä lahjoittaja tuli kylkeen $115, muut kippasivat ja Emmi meni JJ:llä all in ja sai snapcallin tältä viereiseltä fisulta. Vihuilla oli kärki + värinveto, joka tietysti osui turnilla ja merkit siirtyivät vastustajalle. Emmi osti lisää merkkejä ja tästä alkaakin sitten nousu kohti ennätysrahastusta.

Emmi sai kasvatettua stackiään vähän yli $400 ja korotti utg-positiosta KJ:n ja sai maksun tältä samalta lahjoittajalta ja kahdelta toiselta pelaajalta. Floppi oli AQT, patavärinvedolla, joten Emmi floppasi nutsit. Emmi löi $40 ja sai maksun viereiseltä stationilta ja yhdeltä muulta pelaajalta. Turn oli 6 ristiä, joka avasi takaoven värinvedon. Emmi löi $115, viereinen lahjoittaja korotti $250 ja hetken mietittyään viimeisenä vuorossa ollut pelaaja kippasi ja Emmi meni all in, joka oli hieman enemmän kuin $250 ja paisti tietysti maksoi. River oli J ristiä, joka ei ollut paras mahdollinen kortti, mutta nähtyään Emmin käden, tämän lahjoittaja muckasi oman kätensä ja Emmi voitti livepokerihistoriansa isoimman potin ja sai näin ollen yli 1k stackin. 

Hetki tämän jännitysnäytelmän jälkeen Emmi sai BB:iin AA ja viereiseltä lahjoittajalta tuli utg:Stä korotus $12 ja hän sai lyönnilleen 3 maksua. Emmi korotti BB:sta $52 ja sai maksun tältä lahjoittalta sekä kahdelta muulta pelaajalta. Potissa oli siis $221 ennen floppia. Floppi oli T74 patavärinvedolla ja Emmi löi $100, vierestä tuli taas tavan mukaisesti maksu ja kolmas pelaaja meni all in pienemmällä stackillään ja neljäs pelaaja maksaa. Turn oli 4 ristiä ja Emmi lyö $200, viereinen lahjoittaja kippaa ja neljäntenä mukana ollut pelaaja siirtää viimeiset $35 keskelle. River oli 3 ruutua ja Emmi näyttää naulansa eikä näe muiden pelaajien kortteja, joten potti siirtyi oikeaan osoitteeseen. 



Other players' stacks leaving the table with Emmi. 


Kyseisestä illasta Emmi jäi voitolle $974, joka on suurin yhden illan rahastus, jota hän on tähän mennessä saanut. 

Keep up the good work!

Emmi & Henkka 

1 kommentti: